Over Ubermart

Bij Ubermart vinden we dat online boodschappen doen net zo snel en eenvoudig moet zijn als het bestellen van een pizza, gewoon op dezelfde dag bezorgd, waar en wanneer jij wilt. Als de koelkast leeg is zullen de boodschappen er toch op de één of andere manier moeten komen – niet pas morgen, maar vandaag nog. En wie weet nou echt waar ze morgen trek in hebben? Bij Ubermart hoeft je nooit meer te wachten! Ubermart is de eerste boodschappen bezorgservice die boodschappen binnen 2 uur en al vanaf €15 bezorgd. Wil je de boodschappen later op de dag ontvangen? Kies dan een bezorgmoment dat jou het beste uitkomt.


Altijd de meest verse producten

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze bezorgservice. Onze personal shoppers hebben één prioriteit en dat is voldoen aan de wensen van de klant. Mocht je iets zijn vergeten? Geen probleem! Je staat in direct contact met de personal shopper en kunt gemakkelijk een bericht sturen om iets aan de bestelling toe te voegen. Onze shoppers kiezen altijd de meest verse producten, ookal staan ze achterin de schappen. Terwijl jij je tijd op een nuttigere manier besteed, staan je boodschappen binnen een mum van tijd voor je deur.


Nederlands' favoriete supermarkten en speciaalzaken

Wij bezorgen boodschappen van Nederlands' favoriete supermarkten en speciaalzaken. Bestel je boodschappen via onze online winkel, selecteer een bezorgmoment die jouw het beste uitkomst en geniet van de gewonnen tijd. De eerste bestelling is altijd gratis!


Een rijke verscheidenheid aan levensmiddelen

Op zoek naar vegetarische, glutenvrije, biologische, fairtrade of lactosevrije voedsel? Bij Ubermart heb je een enorme keuze aan producten uit meerdere supermarkten en speciaalzaken die voldoen aan een speciaal dieet.


Drank bezorgservice

Op zoek naar drank? Een mooie fles wijn voor een verjaardag, etentje of zomaar. Op Ubermart vind je een ruim assortiment aan alcoholische dranken. Bier, een stevige whiskey of een mooie fles rosé, bij ons kun je alles vinden. Scherpe prijzen en supersnelle levering, niet de volgende werkdag, maar vandaag nog! Bekijk eens onze drankpagina.


Ons bezorggebied

Ubermart bezorgt de online bestelde boodschappen snel, héél snel. Dit kunnen wij doen omdat wij beschikken over een groot netwerk aan personal shoppers verspreid over het land. De personal shoppers worden aan jouw boodschappenlijst gekoppeld en doen de boodschappen in een supermarkt bij jouw in de buurt en bezorgen deze netjes aan huis. Wij groeien hard en streven naar landelijke dekking. Met onze postcode check kun je makkelijk controleren of we al bij jouw in de buurt boodschappen bezorgen.


Ubermart bezorgt alles voor jou en jouw gezin

Lang wachten voor de kassa's, parkeergelegenheid zoeken, zware tassen en kratten tillen - iedereen weet hoeveel stress een bezoek aan de supermarkt kan brengen. Ubermart ontzorgt, of het de wekelijkse huishoudelijke boodschappen betreft of een voorbereiding voor een verjaardag, wij zorgen voor alles en jij kunt meer tijd met je familie en vrienden besteden. Onze getrainde personal shoppers kiezen altijd de meest verse producten, van alle merken en diverse supermarkten. Bezoek onze winkel en probeer het zelf!


Hoe het werkt

Vul de postcode check in om te zien of onze service ook bij jouw in de buurt beschikbaar is en kies vervolgens bij welke supermarkt je boodschappen wilt doen. Hierna kom je terecht bij de webshop die hetzelfde aanbod heeft als de supermarkt. Je klikt de producten in je winkelwagentje, rekent af en wij zorgen ervoor dat de boodschappen in no-time tot in de keuken worden bezorgd.